Jump to content
Sign in to follow this  
Mr. Lucky

The roll rate on the bicycle is way off!

Recommended Posts

On a semi more serious note....the roll rate is non existant for me. In short I can't get the bicycle to roll....forward. Can someone help me with the controls, if they work? I advance the throttle and it stutters a wee bit one time. The stick and rudder pedals don't seem to do anything either.

 

Thanks

 

P.S. Is the model T gone? Hey, if we could drive the Renault ambulance we could start out as drivers like a lot of the Lafayette Escadrille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bicycle still no move. Neither does the Model T

I noticed the front wheels go left and right with the rudder pedals.

The bike doesn't show anything.

Neither move after releasing the brakes CTL+SHFT+B. Even tried remapping the control.

Engine on Model T goes fast and slow with throttle, but still no move.

Help...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Model T does'nt work for me either!..I want my money back! (unless you Dev's promise me a Mercedes Benz in P4) :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..