Jump to content
Sign in to follow this  
Jenkins

Vista home 32bit question:

Recommended Posts

Hello lads.

 

My friends are trying to play MP with me via a LAN.

Neither of these guys have Internet so they've aquired all dl's through me.

 

I am running Windows XP sp2

 

They are running Windows Vista Home Ed; and actually are running -identical- computers both purchased less than 2 weeks ago.

 

Problem they're having is mainly with mp.

They cannot get into the multiplayer splash screen (ie lobby)

 

They're gettin an error after the "contact....clear" Something to the extent of "Microsoft explorer has quit working/encountered a problem stating CFS3 has encountered a fatal error." And returns to main menu.

They have tried reseting (via off manager) off & cfs3. As well as full reinstall after wiping all traces of installation.

 

Still unable to get game to run.

They used the off install and inserted the cfs3 disk to pull the necessary files then reinserted off. ( did not install cfs3 ).

 

Greatly appreciate any help as we'd love to fly some missions.

(sorry if this is somewhere on the forums i wasn't able to find it.)

 

Cheers,

 

 

Jenks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..