Buffin 0 Posted May 3, 2009 Čau chlapi chci se zeptat, mám First Eagles + EP 1 a existuje nějaký editor pro tvoření misí nebo i kampaní (něco posobného jako u IL-2) ??? Nebo dokonce i mapy ??? Děkuji za odpověď Buffo Share this post Link to post Share on other sites
+Monty CZ 209 Posted May 6, 2009 Buffin said: Čau chlapi chci se zeptat, mám First Eagles + EP 1 a existuje nějaký editor pro tvoření misí nebo i kampaní (něco posobného jako u IL-2) ??? Nebo dokonce i mapy ??? Děkuji za odpověď Buffo Čau, mapy jsou a fungují - koukni do download sekce editor misí a kampaní byl snad vždycky notepad, ale někde jsem viděl diskuse o něčem co nazývali Le Missioneur a myslím že je to nějakej editor ve vývoji. Jinak FE má stejnou strukturu jako SF/WOV/WOE/WOI takže zkus tuhle sekci kde jsou trochu aktivnější. MontyCZ Share this post Link to post Share on other sites
Buffin 0 Posted May 7, 2009 Díky za info mrknu na to. A prosím tě jsem zaregistrovaný ani né týden a mám ke stahování limit 9 souborů za 24 hodin, to je tak pořád nebo se to dá časem navýšit např. dobou registrace apod. Díkas Buffo Share this post Link to post Share on other sites
kukulino 1 Posted May 10, 2009 Hoj Prepáč že tak neskoro reagujem, ale bol som mimo internetu posledné tri dni. Ano, downloady sú obmedzené podľa statusu užívateľa. Tvoj status je "New Member". Máš to obmedzené na 8 downloadov na deň. Ďalší v poradí je "Junior member", ktorý môže stiahnuť 20 súborov atď. Je to uvedené v tejto tabuľke: http://forum.combatace.com/index.php?act=boardrules Onehdá keď nefungovali platené kontá užívateľov, sa v hierarchii postupovalo podľa príspevkov na fóre. Nateraz neviem či to zostalo zachované, ale myslím že najbližší ďalší stupienok bol po cca 25-50 príspevkoch. Potom sa to zvyšovalo. Share this post Link to post Share on other sites