Jump to content
Sign in to follow this  
Fates

Done

Recommended Posts

I'm frequently clicking on a link a getting a blank page where at the lower right it says: DONE

 

http://forum.combatace.com/index.php?showt...amp;#entry64458

 

This was one such link. I had to refresh it 3 times before the page actually appeared.

 

MAtter of fact, I just clicked on POST NEW TOPIC and got the same thing. Had to use the BAck button to type this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Time to kick the Apache Box really hard.

 

Time to kick the Apache Box really hard.

 

Time to kick the Apache Box really hard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on it ... it's a resource issue with our new software. I'll keep everyone posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My 3x statement above was me trying to post....but getting a blank page each time....lol

 

Everything seems to be working fine now....page load times are good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..