Jump to content
Sign in to follow this  
greyhawk

Adding bombs and rockets to F-14

Recommended Posts


Guest Eject

 

Similar, yet not exactly same issue with my (God! So beautiful.) F-14 TomCat USN. I use the latest Weapons Pack of Oct. 2008 in m WOE. No problem with loading most if not all my other planes/jets of WW2 and modern era. The weaps whether the were IRM, AHM, SAHM, Bombs, LGBs etc. loaded flawlessly and next shoot the enemy planes and hit ground targets.

 

So were all those weaps loaded in the TomCat. The only problem, the bombs, even sometimes the AIM-7M and some AGM-65s did not show!

 

What? Hell; I carried on with my mission whatever the were (Strike, Anti_Ship, Escort, Intercept, and Armed_Recon). Then I did the Warp mode (Hit N instead of Alt-N), and woosh! the Primary Target on the ground or Ships appeared. Released the appropriate weaps/LGB or Bombs that were not seen under the jet belly or wings.

 

Hit F-9, there they were heading towards the targets/ships.

 

So, what could be the problem then? I checked all the designations under Weapon Station in plane_data.ini. OK. So is the Weapondata.ini No problem either.

 

I am at a loss. Help please....and my BIG thanks to all of u. Will be back with some other issues....:salute:

Edited by Eject

Share this post


Link to post
Share on other sites

Similar, yet not exactly same issue with my (God! So beautiful.) F-14 TomCat USN. I use the latest Weapons Pack of Oct. 2008 in m WOE. No problem with loading most if not all my other planes/jets of WW2 and modern era. The weaps whether the were IRM, AHM, SAHM, Bombs, LGBs etc. loaded flawlessly and next shoot the enemy planes and hit ground targets.

 

So were all those weaps loaded in the TomCat. The only problem, the bombs, even sometimes the AIM-7M and some AGM-65s did not show!

 

What? Hell; I carried on with my mission whatever the were (Strike, Anti_Ship, Escort, Intercept, and Armed_Recon). Then I did the Warp mode (Hit N instead of Alt-N), and woosh! the Primary Target on the ground or Ships appeared. Released the appropriate weaps/LGB or Bombs that were not seen under the jet belly or wings.

 

Hit F-9, there they were heading towards the targets/ships.

 

So, what could be the problem then? I checked all the designations under Weapon Station in plane_data.ini. OK. So is the Weapondata.ini No problem either.

 

I am at a loss. Help please....and my BIG thanks to all of u. Will be back with some other issues....:salute:

 

do you mean that you loaded them on the weapons page and used them, but could not see them on the aircraft?

 

if so its an issue with the lod files being not there, incomplete or conflicts in the data base.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Eject

do you mean that you loaded them on the weapons page and used them, but could not see them on the aircraft?

 

if so its an issue with the lod files being not there, incomplete or conflicts in the data base.

 

Thanks a lot for ur 2cents. I shall check them out. For sure, exactly SAME Weaps loaded in my entire planes/jets could be seen in their respective pylons (Center/L-R. Inner L and Inner R. And they shot goodly (hehehehe, very well I mean)....:salute:

 

I do not think it dealt with the LODs of the Weaps tho.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.