Jump to content
Sign in to follow this  
skybolt66

Start impossible

Recommended Posts

Some weeks ago ALL works well. Now starting OFF (BHaH)and "go to field" again is schown:."......ConfigOveride.xml "doesn't exist. By first install I copied that file from CFS3---o.k. Trying same now---no way. Where can I get tis ...xml-file to get success? CFS3.1a runs whitout any problem.

skybolt66.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uff---that's I want to avoid. Isn't it crazy---one time it works to copy files, later not? Other standalone-addons runs proper, only OFF shows those bugs !

I'll try another trick bevore newinstall, make 3 +++ !yess.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

One step forward !! After newinstall and using a wellworking CFS3.1a (clean) is shown after "Go to Field, Contact, Ready (eng.-start)------

"CFS3 works uncorrectly and must be closed"-------hmmmmm! CFS3+OFF are PAYWARE, both worked well 2 weeks ago-----CFS3 still.

I made NO changings anywhere, anyhow OFF failes. Is there any link to see needed config for CFS3.1a to use that addon again??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well OFF works for 1000s of people for months, or years.. with no problem. But CFS3 itself CAN break the ConfigOveride.xml easily. Especially if you installed a new graphics card, or have NOT configured your graphic settings yet. The error message passed from CFS3 is not helpful unfortunately.

 

Please calm down, go to Workshop, Graphics Config. Set your sliders up (SEE FAQ near to the top ish.. for help). File, Exit. The file is made.

 

Copying it MAY work once, but only if the ConfigOveride.xml just so happens to have the exact info required for the CURRENT graphics drivers.

 

The fact the program worked fine for weeks shows the software is good so please don't blame OFF, ALL software ever made by anyone, even that made by the huge Microsoft company can break, fall over etc. Do that and all will be well.

 

If you set your sliders too high, it may crash, lower scenery and terrain (SEE FAQ)

 

OR if you used a dodgy cfs3.exe from elsewhere that can also break..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Polovski for serious+helpfully reply! Remembering my 1. install running OFF whitout updates first---o.k, adding them later--o.k.

Last start after install. updates bevore, made those bugsheat.gif ---crazy! ALL runs well again, I saved this advices in my selfcreated

"usermanual" in case of new errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..