Jump to content
Sign in to follow this  
redpiano

Why does this happen? Error

Recommended Posts

68579395.png

 

This is the third time this has happened, this is ridiculous. How do I fix it without reinstalling because I'm done reinstalling all this crap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

68579395.png

 

This is the third time this has happened, this is ridiculous. How do I fix it without reinstalling because I'm done reinstalling all this crap.

 

 

This can be due to one of a few things:

 

1) You have opened the CFS3 modelviewer or the CFS3 mission builder and left it open.

 

2) CFS3 did not exit properly and is still running (you can check this by using task manager)

 

This effectivley locks files that OFF needs to copy to and cannot.

 

Re-installling OFF will not fix this.

 

WM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good job, Winder. I think this solution belongs in the upper portion of the forum with all the other helpful stickies.:salute:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..