Jump to content
Sign in to follow this  
silent one

vigilante fix, anyone?

Recommended Posts

some time ago, before christmas there was discussion at simhq re the invisible undercarrage on the vigilante since patch 3.

 

Usafmtl said it was a vid card issue and said he'd maybe post the files hes using coz its ok working for him. then there were no new posts... any one know anything new. Im using the 1.1 version of the vigilante.

 

anyone got any advice,,,,, usafmtl????? :)

Edited by silent one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silent One,

Try not loading your gun pod,,,not sure but,,,i don't think the Vigilante had gun pods in real life....

 

Hopefully Monty or someone will revamp the Vigilante,,cause it's one of my all time favorite planes.... :grin:

 

I got it to trap on the carriers by editing the Data.INI [TailHook] entry to this:

(the hook won't show,cause it's not animated) yet...

********************************************************************

 

[Tailhook]

SystemType=ARRESTER_HOOK

MaxDeflection=60.0

Retractable=TRUE

DeployTime=1.0

ModelNodeName=tailhook

ArmLength=2.9 ;2.16

AttachmentPosition=0.0,-8.59,-1.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
some time ago, before christmas there was discussion at simhq re the invisible undercarrage on the vigilante since patch 3.

 

Usafmtl said it was a vid card issue and said he'd maybe post the files hes using coz its ok working for him. then there were no new posts... any one know anything new. Im using the 1.1 version of the vigilante.

 

anyone got any advice,,,,, usafmtl?????  :)

 

Drop me a line Silent One so I remember to get them to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest capun

It only happens if you have a gunpod in the center line station, it is ok with a fuel tank or no loadout.

I tried a couple of ini mods w/o success. I sent the info to Monty. I suspect there is an non-TCB Motion Controller in one of the meshes. SP3 does not like non-TCB controllers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was the fix an altered graphics ini? I know I did that a while back to aid in reducing the CTD's from the Tornados.

 

I seem to remember getting this problem with the Viggie in SFP1, though...

 

 

 

The Jedi Master

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you need them JM? I can send you mine A5 files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do you need them JM? I can send you mine A5 files.

Hi there...in reviewing the thread, I didn's see a fix, other than not loading a centerline gun pod...is that the real fix for the disappearing undercarriage?

 

Thanks from a real newbie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.