Jump to content

Recommended Posts

i had to replace the mainboard on my game pc and now i dont have anymore ground details up to the horizon , the flightengine_ini ist the same as before the MB change and the game setting is all on ultimate

 

any idea what i´m missing here , my patch level is nov 2011 and everything else seems to work

 

any help is welcome

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem solved , i forget to change the setting in the options_ini from ObjectsFade=TRUE to FALSE , i´m getting old

 

[GraphicsOptions]
DisplayDeviceID=0
DisplayWidth=1920
DisplayHeight=1080
DisplayDepth=32
AspectRatio=1.777778
AntiAliasing=2
ForceDX9=FALSE
ForceVSyncOff=FALSE
LensFlare=0
DetailLevel=2
ObjectDetail=2
ObjectTexture=2
CockpitTexture=2
CockpitMirrors=1
CockpitReflection=1
EffectsDetail=2
TerrainDetail=2
TerrainTexture=2
HorizonDistance=2
GroundObjectDensity=2
WaterDetail=2
CloudsDetail=2
Shadow=2
ObjectsFade=TRUE _________________ change to FALSE

 

@Martin this is the FlightEngine_ini i use FLIGHTENGINE.rar

-

trees up to the horizon

post-15260-0-43759800-1405782787_thumb.jpg

Edited by ravenclaw_007
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..