Jump to content
  • Announcements

    • Erik

      2022 Support Drive   09/01/2022

      Our support drive for 2022 has kicked off. You can find out more about it here: Please Donate or Subscribe
Sign in to follow this  
NIELS

Speech not working all SF2, Wox installs?

Recommended Posts

Posted (edited)

All sounds work except speech in all of my SF2 installs? Engine noise, Weapons, Explosions all good. No Speech from from ATC, Wingman, FAC, Infantry???? Have tried reboot of PC, checked sound system, all files and folders as they should be? Going nuts with this issue - PLEASE HELP! :scratch:

 

NIELS

Edited by NIELS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

FAC (I didn't know infantry talked to you, though I don't remember that from WoX either).doesn't exist in SF2 anymore, so there's no worry there. As for the rest I don't know, did you update your sound drivers? I mean I don't use wingman so I can't help you with that. Also what did you get? SF2 Complete? Or the separate installs? My sounds work fine as I have SF2 Complete.

Edited by EricJ
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for getting back EricJ - All my latest installs have been SF2 Complete installs. I can get speech to work with other media players but not Windows Media Player. However, when in sim the speech still does not work with alt players i.e. VLC Media Player, etc.. Inside or outside sim 'No-Joy" with Windows Media Player??? Was working fine a week ago. Accomplished a Win 10 update a few days ago, maybe this is what 'Porked' It. Have tried several fixes via YouTube - "No-Joy". When I select trouble shooter it states 'Media corrupted'. I followed all procedures via YouTube - No work!

Feedback appreciated EricJ, Thanks!

NIELS

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Oh that's what you mean... I never really touch the sound files outside of the  game, unless it's in my current search for a better afterburner sound for the Super Hornet pack. But that aside maybe the update did pork the sound files. I think you'll need help from somebody else then as I don't mess with that stuff. I have Windows 11 and for the most part haven't had any issue listening to the sounds in the Sounds in the mod folder. As for the predone ones I haven't touched that.

Edited by EricJ
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK - Finally got it figured out - Went into my speaker settings and reset everything back to 'Factory' settings. 

Thanks again EricJ for your help. And thanks once again for all your outstanding additions to this series!

Hope all is well, NIELS :salute:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem man :ok:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..