Jump to content
Sign in to follow this  
Revthought

What am I doing wrong?

Recommended Posts

So I have OFF version 1.0 installed--unfortunately patching it gives me an error about an ace skin and I end up having to reinstall the game.

 

I started a campaign as a British pilot, and even got myself a couple kills (the claim system is intense btw... cheers guys!). The first two missions played fine, but I now seem to have a reoccurring problem... I'm given a mission, make it to the field and take off...

 

About a minute after take off when I start to circle the airfield to get altitude I'm being kicked back to the mission briefing screen.

 

I'm curious if this is a known issue or if I'm just doing something wrong?

 

-R

Share this post


Link to post
Share on other sites

Answered you in the other thread. Don't spam - we will help you.

 

I appreciate the help! I am not spamming though, if you read the whole post its a different issue I'm asking about (though I mentioned the previous issue in the thread, tis' true.)

 

Basically I'm being kicked back to the mission briefing screen about a minute after taking off during a campaign (the first 2 missions played fine, this issue showed up on the 3rd mission).

 

-R

Share this post


Link to post
Share on other sites
I normally run 4-4-3-3-4-1 Avg high 30's FPS, I boosted sliders to 4-4-4-4-4-1 AVG 20 FPS but smooth, and it looked great, for 2 missions, then it repeatedly crashed to the briefing room, I returned my sliders and Never Looked Back

 

I'm still getting this problem when running the game in XP and Vista. In Vista I actually get an error message, and I won't make it 5 seconds into any mission after it occurs until I restart my machine.

 

In XP I'll just randomly crash to the OFF manager. Sometimes the game in XP will hang on a loading screen, and I will not be able to force quit the application... I just have to restart the whole damn computer manually.

 

And all of my settings are on 2 from the CFS3 menu, which is sad since I'm running an Nvidia 9800gtx+ in this machine.

 

 

Any thoughts,

 

Cheers,

 

-R

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..