Jump to content
Sign in to follow this  
Piecemeal

Removal of Hunter73 ALE-40 Blisters

Recommended Posts

I've created a Dhimari Hawker Hunter version for the early 70s using the DLC Omani Hunter73 (82) as the base model. The reason I've picked the Omani Hunter73 (82) is for the fact that it has the inner Sidewinder pylons.

In order to make it more accurate I've been trying to remove the ALE-40 chaff/flare blisters from the model with partial success. Over at ThirdWire, TK gave me some assistance by giving the correct node names. I then duly entered the node names for removal in the DATA.ini file:

 

[AircraftData]

DestroyedModel=Hunter_Destroyed.LOD

DestroyedEffect=VehicleFireEffect

EmptyMass=6590.8

EmptyInertia=46967.6,12272.6,65825.6

ReferenceArea=32.42

ReferenceSpan=10.26

ReferenceChord=3.42

Component[001]=Fuselage

Component[002]=Nose

Component[003]=LeftWing

Component[004]=RightWing

Component[005]=LeftOuterWing

Component[006]=RightOuterWing

Component[007]=LeftStab

Component[008]=RightStab

Component[009]=VertTail

Component[010]=Remove1

Component[011]=Remove2

 

[Remove1]

ParentComponentName=Fuselage

ModelNodeName=ALE-40_L_ok

DestroyedNodeName=ALE-40_L

DetachWhenDestroyed=TRUE

HasAeroCoefficients=FALSE

 

[Remove2]

ParentComponentName=Fuselage

ModelNodeName=ALE-40_R_ok

DestroyedNodeName=ALE-40_L

DetachWhenDestroyed=TRUE

HasAeroCoefficients=FALSE

 

However, here's the result .......

 

post-29988-0-08078300-1334849483.jpg

 

Ideas, anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Remove2]

ParentComponentName=Fuselage

ModelNodeName=ALE-40_R_ok

DestroyedNodeName=ALE-40_L <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< DestroyedNodeName=ALE-40_R ?

DetachWhenDestroyed=TRUE

HasAeroCoefficients=FALSE

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Remove2]

ParentComponentName=Fuselage

ModelNodeName=ALE-40_R_ok

DestroyedNodeName=ALE-40_L <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< DestroyedNodeName=ALE-40_R ?

DetachWhenDestroyed=TRUE

HasAeroCoefficients=FALSE

 

 

Whoooops!!

That's a change I made earlier today that I forgot to change back. A somewhat desperate attempt on my part to see if that worked. My reasoning there was that if it worked with the left hand dispenser, then maybe they're part of the same model node.......... WRONG :scratch:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm completely baffled by this. The correct prompts are given in the DATA.INI file. All the I's are dotted and the T's are crossed Here's my files for anyone who'd like to have a closer look at them.

 

Dhimar_Hunter_Files.rar

 

Maybe someone else might have more luck than myself :dntknw:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've taken a look yesterday, but the right-side ALE-40 doesnt want to go pooof...

Either the mesh name is wrong or theres a prob with the mesh itself.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, I've pretty much tried every variation of the "ALE-40_R" prompt that I can think of, but without any luck. Over at Third Wire I've tried to bring this to TK's attention but no joy there so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..