Jump to content
Sign in to follow this  
FalconC45

SF2 Sound problem -- might be my anti virus software

Recommended Posts

Just installed Ravenclaw's F-4EJ pak and I noticed that I had no sound in the cockpit. When I moved left and right I could hear the engines but not the tower guy. Same thing when I went to external view. I suspect my newly updated AVAST anti-virus software. It worked before without interfering SF2 before the new update. Tried the gaming mode and tried disabling it completely; it didn't work. Uninstalling it might work but don't know for sure.

 

Any suggestions?

 

Falcon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your speaker setup in windows control panel, under sound/speakers/Configure .  Make sure that it matches your configuration, like so:

 

Speakers.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

some other members reported some problems with Avast, but I don't remember if it was sound related. I think it was installing patches or something

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..