Jump to content
Sign in to follow this  
COBRACZ

Help with problem F-16CJ cockpit from cockpits.nl Allied Force

Recommended Posts

Hi there , i need help with folowing problem , i purchased cockpit from cockpits.nl , run instaler , instalation worked fine but when i run game i have folowing problem.

Textures are on wrong place , moved to the right side, i have no idea what causing this.

 

 

post-28152-0-21352600-1418667341_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does customer support from cockpit.nl say about the issue?
As it is their creation?!

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you have bought the Widescreen version?

 

Assume you followed this?

 

 

F-16CJ_Instructions.JPG

 

 

What resolution are running the game at?

 

What aspect ratio monitor do you have?

Edited by MigBuster

Share this post


Link to post
Share on other sites

one more question , i also want make some changes thanks to Janhas and his work , but when i try to replace texture folowing error was reported ,

i have Lod editor editing due to extensive use in Falcon BMS , but there also i have no idea what causing this , i try other forum but Falcon Allied Force is alsmost dead game and have no support.

 

post-28152-0-34965200-1418703047_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

CobraCZ BMS uses DDS format skins but F4AF only does bmp. So gotta convert dds->bmp before you attempt a texture replace. (of course just guessing the cause here)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i know , but when i convert DDS format to bmp and try replace original textures  i got in lod editor folowing error , so problem is somewhere else

Share this post


Link to post
Share on other sites

On the view LOD tex panel (where you get the error in the screenshot above), try to do this: export the original AIM-9P texture, save it, and then attempt a replace with it. It should go thru since you're replacing the same texture. If it does go thru, means something wrong with your new Janhas skin. If it doesn't, means something wrong with LE. Just a first step in troubleshooting i reckon.

Edited by Do335

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..