Jump to content
Sign in to follow this  
WangoTango

CTD after Exit Mission command

Recommended Posts

Cntrl + Q usually ends my mission (brings up to hit enter), but this time it just Crashed to desktop.

Disappointing as I had to nurse my damaged bird to a safe landing.

I see this has been an issue in previous versions. There is mention of configuring Windows Media Player. I have no idea what that entails.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Who knows hard to say.  Maybe gather all the logs and files as per last 2 pages of the BH&H II FAQ and send to support.
It's not an issue, like many a program in Windows, for a few people, sometimes it may crash. We'd need more info.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sonds like Windows 10, doing the windows 10 thing....I assume you are using win 10

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, WangoTango said:

Cntrl + Q usually ends my mission (brings up to hit enter), but this time it just Crashed to desktop.

Disappointing as I had to nurse my damaged bird to a safe landing.

I see this has been an issue in previous versions. There is mention of configuring Windows Media Player. I have no idea what that entails.

Generally, I think all this means is that you have to run Windows media player once. No actual configuration required.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys. 

The CTD was before I installed patch 1.04.

Polovski, I sent off the required files.

I will run Windows Media Player once, thanks BB.      EDIT( Turns out WMP was not installed )

Edited by WangoTango

Share this post


Link to post
Share on other sites

I looked over the files and replied WT.   Indeed if you have campaign videos enabled it could be a problem if WMP isn't there.

In the email also mentioned setting woff and cfs3 apps compatibility settings to "run this program as an administrator" which may help.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I tried a couple of things.

1- installed and ran once Windows Media Player

2-set both woff and cfs3 apps compatibility settings to "run this program as an administrator" as per Polovski

3- Turned of Dynamic Lights

4- installed 1.04 patch (issue happened with 1.03 patch)

 

Finished a mission, and was able to exit without any issues.

 

Edited by WangoTango

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..