maverickHR 0 Posted February 24, 2008 Is this becoming personal....? no, we are just discussing Share this post Link to post Share on other sites
+starfighter2 117 Posted February 24, 2008 A Jasenovac? Pa da ne pricamo i o drugim mestima. Jeste samo smo mi krivi i niko drugi.Ma vazi brate. Is this becoming personal....? Hmmmmm Vecita rasprava. Krivi smo i jedni i drugi. Mi smo krivi sto smo bili previse naivni, a oni su nas pobili mnogo vise u WWII. Tuzno je to. Ja licno ne mrzim nikoga. Treba voleti svoj narod vise od svega a tu smo mi Srbi No.1. Ja sam nekoliko puta bio mobilisan i znam kako rat izgleda, ne ponovilo se. Share this post Link to post Share on other sites
maverickHR 0 Posted February 24, 2008 HmmmmmVecita rasprava. 1.Krivi smo i jedni i drugi. 2.Mi smo krivi sto smo bili previse naivni, a oni su nas pobili mnogo vise u WWII. Tuzno je to. Ja licno ne mrzim nikoga. Treba voleti svoj narod vise od svega a tu smo mi Srbi No.1. Ja sam nekoliko puta bio mobilisan i znam kako rat izgleda, ne ponovilo se. 1.tocno tako 2.ali taj mi dio nije jasan, ja nikog ne mrzim, ne mrzim srbe ali ima ljudi koji su primitivni toliko da su se u jednoj emisiji n HRT-u svađali tko je vise Hrvat(to je sramota). Jedan je bija Draskovic (drugi mu je govorija da draskovici sezu iz daleke prosliosti hrvata), ali drugi se ne sicam (drugi je bija 30 puta primitivniji). Share this post Link to post Share on other sites
+starfighter2 117 Posted February 24, 2008 Ma sta ti bre nije jasno? Proteci ce jos mnogo vode Dunavom i Savom dok se mi ponovo ne opametimo (tezi slucaj) I jedna i druga nacija ima ekstremiste (budale). Treba napraviti jasnu crtu, a da smo mi kroz istoriju vise najebali od vas - to je nazalost tacno. Share this post Link to post Share on other sites
maverickHR 0 Posted February 24, 2008 Koliko god mi ode raspravljali, nikome necemo iznosenjem cinjenica promijeniti njegov vlastiti stav, tako da ce nazalost uvijek Hrvati Srbima biti zlocinci, ali isto tako Srbi ce Hrvatima biti zlocinci. normalno da ima ljudi koji misle drugacije, inace, di bi ovaj svit bia? Share this post Link to post Share on other sites