Jump to content
Sign in to follow this  
RustyKurnass

Problem with the A-6 pit frame

Recommended Posts

Hi all guys,

today I've started a 'Nam campaign with the Intruder,the first with the A-6 since my PC crash in the Christmas' days,and look like if the canopy and windshield external and internal frames don't match.Any Ideas?

Also,now I've a B/N seated on my side...

 

0AV4d4.jpg

 

gebUxL.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

To me it seems you have a conflict with between the A-6 and the cockpit you use.   I suppose it's not the stock Intruder cockpit from SP1 series, because it does not have a WSO included.

Can you tell what are you using? Plane pack cockpit etc.  We need to edit certain parts not to be visible from cockpit

I'm just about to do the same, after I moved my system onto SSD and slowly restoring everything to normal. Like the flyable A-6 (and campaign)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,I've checked my other installations and all work fine.

In SF2:NAExp/MedCrisis and ODS,the A-6s if I'm not mistaken they come from the A-6 Megapack,that I've already downloaded and stored in my back-up folder.So I think can replace the "corrupted" in the SF" Vietnam with the A-6A from the megapack and add the only extra skin I've added,can this work?

Wilches,Ive tried to editing  the  OpenCockpit=FALSE  but is even worse...look

 

0uzDd2.jpg

 

 

Edited by RustyKurnass

Share this post


Link to post
Share on other sites

that's the stock 3rd Wire WoV cockpit, imported to SF2, that we've been using the last 10 years. 

What I would do, is obtain the stock cockpit ini from WoV, and see where it sits. Since the aircraft are pretty much the same, it should sit in it's usual place. Unless, of course, somebody has fucked with the cockpit ini (like CockpitCGOffset=True) in the aircraft's data ini. 1stGens aren't made for that.

1stGen, stock cockpit are also NOT made for the "OpenCockpit=TRUE" statement, either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok guys,I've reinstalled the A-6A/B,this time directely from the A-6 Superpack,again with the FOTI cockpit.The only issue look to be the absence of the IFR probe when look from inside the pit.

 

EbZZ23.jpg

 

The solution?

The same plane in SF2NA Exp pack look perfect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it is present with the stock cockpit too, for the A-6, but it is shown for the A-6B. The probe part must be set us show from cockpit, and all should be ok

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Snailman said:

Yes it is present with the stock cockpit too, for the A-6, but it is shown for the A-6B. The probe part must be set us show from cockpit, and all should be ok

 

Done, so easy...

But why is so massive? In my other installation look much smaller

Also when I move the the head,look like if also the probe move

Edited by RustyKurnass

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think it's the "mine is bigger than yours" syndrome .... :lol:

honestly, I wouldn't even worry about it!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..