Jump to content

Recommended Posts

Just downloaded the Tornado FMk.3 from AVSIM, installed it according to instructions, it loads, but when it gets to 100%, the program locks up. This is the only aircraft that this problem is associated with, is this a known problem? If so, can anyone help?

 

Thanks in advance.

Edited by PigDriver

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would wait .. amokfloo has a F3 in the pipe so I`m waiting too .. can`t be long

 

 

I don't know. Only pics I've seen show it still as 3dsMAX. Then again he did just finish the Mongol...

 

Didn't he make this Tonka?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I saw some good pics of it, ingame pics ...

 

So .. pls wait :smile:

 

 

WHERE? *drools*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, my new Tornado F3 is indeed in game, but as you see, it´s still a very early stage. Needs to be mapped and tuned in avionics and stuff. I´m still working on it beside some other stuff, please be patient.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well, my new Tornado F3 is indeed in game, but as you see, it´s still a very early stage. Needs to be mapped and tuned in avionics and stuff. I´m still working on it beside some other stuff, please be patient.

 

Looking good there Amok :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem with the FMk3, and I have applied the fix listed above and even tried the ini files from the spanish thread, all to no avail, I still get a CTD as the aircraft is loading

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bizzarely enough I undid the ini fix and the aircraft now loads to the point I am sitting in the cockpit, but as soon as I try to take off I get a CTD

 

 

Thats what usually happens without the INI fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Odd, so in my case the fix just made it worse. :blink:

 

 

Craig I had exactly the same problem. That's why I've given up on the F3 (for now... :wink: ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's probably the rudder issue people :wink:

As soon as you move the rudder, game CTD's righ? If so...

 

Here's what fixed it for me:

 

[Rudder]

SystemType=CONTROL_SURFACE

InputName=YAW_CONTROL

ReverseInput=TRUE

MaxDeflection=10.0

MinDeflection=-10.0

CDdc=0.0144

Cydc=0.2777

Cldc=-0.0055

Cndc=-0.1367

CldcAlphaTableNumData=15

CldcAlphaTableDeltaX=4.00

CldcAlphaTableStartX=-28.00

CldcAlphaTableData=-12.433,-10.883,-9.281,-7.632,-5.947,-4.233,-2.498,-0.751,1.000,2.746,4.478,6.189,7.870,9.512,11.108

CndcAlphaTableNumData=15

CndcAlphaTableDeltaX=4.00

CndcAlphaTableStartX=-28.00

CndcAlphaTableData=0.869,0.902,0.930,0.953,0.972,0.986,0.996,1.000,1.000,0.995,0.985,0.970,0.950,0.926,0.897

ControlRate=5.0

MaxControlSpeed=180

RotationAxis=Z-Axis

ModelNodeName=rudder

ReverseModelOrientation=TRUE

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bizzarely enough I undid the ini fix and the aircraft now loads to the point I am sitting in the cockpit, but as soon as I try to take off I get a CTD

 

Are you by chance useing a green/grey colored camo? I had this and switched to an all grey camo and it works fine. I never did figure out why the green/grey camo was causing this. I had most CTDs while flying red birds when F6-ing. As soon as the Tornado came into view CTD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..