Jump to content

Recommended Posts

Hi all.

 

Air base are not showing up. The area to include the runways are just grassy ares. As a matter of fact, you ust take off from the grass. What can I do to fix?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

point it to the desert.cat, like it said in the readme. You can also try GermanyCE. all the 'naming conventions' for terrain objects use those fo the Desert.cat.

Problem being, previoulsy on 3W TV... the terrain cats had all the desert stuff still in them. Sometime around Jan2012 patch, or NA they got removed from all terrain cats BUT the desert cat.

Oddly, all airfields (Vietnam_airfield***, Germany_Airfield***, even the IsraelME) use the same lods. They just get called something different in the _data.ini.

 

and try ot use it ONLY in NA...the f***ing thing locks/freezes/and crashes the game when used in "standard" SF2 installs -even a full-5 merged SF2. I've never figured out why, so couldn't fix it. REALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLy pisses me off!!! :biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disrgard the last post. I found the file it's in. Yes. it dose point to the desert cat. Still not seeing the runways though. I see there is only one airfield.lod file. could that be it? Also. Got the same issue for India/Pakastan terrain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok...lets try and narrow this down.

 

do you have SF2 (plane jane), with the included Desert terrain? (can't remember from a previous post if you're Full-5 or not!)

 

(the airfield lod included is because of some retextureing I did to; just ignore it)

 

india/pak also requires the Desert.cat, although I did test it at some point with the Germany (in fact, the one i'm using now IS pointing to GCE)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It turns out I don't. I'll have to check my other computer because I thought I did. Any ways with that said, I had both Cuba and India terrain pack point to GemanyCE and now both work fine. I'll have to dig up my plain jane one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just wanted to enjoy Stary's brand new hires Cuba tiles, and instead ran head on into the "hangs at 80 percent" curse. The terrain is located in SF2 in a fully merged SFNA install patched to July 2012. I double checked all the ground objects were installed, re-directed the CAT pointer to the GermanyCE.cat, and then tried Kodiak's solution copying the Desert.cat into the terrain folder and renaming it CubaOTC.cat. It still hangs at 80 percent!!!!! Did anyone finally figure out a solution to this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nope

 

other than use it in ONLY in NA. (or an NA built from mods folder). something to do with NA only coding that's not present in any other exe, even full 5 merged

 

of course, now we have to ask WHICH version ... my original or eburgers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..