Jump to content
Sign in to follow this  
amariani

Something weird happening

Recommended Posts

Today my PTO mod started acting weird, every time I load the game all stock ac get installed again. I tried deleting everything stock but when load the game again everything comes back up. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, at first why not verify the dates/period in the option.ini or you could recreate the "PTO" application, back up (for a new install) your specific mod install and relaunch the dedicated "PTO" game via new exe.ini? :hi:

Edited by Coupi

Share this post


Link to post
Share on other sites

they return no matter what, unless you leave a few of the "modern" aircraft in (couple for each side). in fact, for my WW2 installs, I haven't even bothered removeing the modern ground objects.

 

AND...

the original stuff hasn't reappeared since line jan/feb

Share this post


Link to post
Share on other sites

when I copy the exe and create new name..I dont copy the config ini...i never have any probs with modern a\c reappearing. in wwII mods.once they are deleted.

Edited by russouk2004

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.