Jump to content

Recommended Posts

What's wrong with wing tip rails in F/A-18A++

 

post-56745-0-61867800-1441882583_thumb.jpg

 

post-56745-0-99575600-1441882584_thumb.jpg

 

post-56745-0-85449800-1441882585_thumb.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

looks like there's a glitch in the Data INI   "moving pylon"

Edited by Veltro2k

Share this post


Link to post
Share on other sites

how can I do it works correctly ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add this entries in the AC_data.ini to both wingtip stations you have (or whatever its name).

 

MovingPylon=TRUE
RotatingPylon=TRUE

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did it and still didn't work.....

Edited by czarny900

Share this post


Link to post
Share on other sites

it took a while with the mig29k as parts in 3ds max had to be xform reset...which converts a mesh to its real world size.,when u create a mesh,unless you make the part exact measurements then it will actually be smaller or larger than real world size when its scaled to size in the model,hence the xform reset tool (info on xform reset for those that dont do 3dsmax lol)

when the meshes were correct size they worked ok...as before,the pivots were wrong due to the false sizes..

Edited by russouk2004

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok got it working....add these parts to the data.ini...also add Deployongears=TRUE to canopy entry also or the wings will open in flight...thats the only thing I cant stop ...is canopy opening with the wingfold as they use same slot for animationnot that you want to open canopy in mid air lol...

wings fold with shift and 8

should work on E and the F

 

Under

 

[Nose]

SystemName[018]=coPilot
SystemName[019]=Canopy2

 

also in

[Crew]

[coPilot]
CanopyNodeName=LeftOuterWing
CanopyAnimationID=7

DeployWhenOnGears=TRUE

 

then delete this bit below (not important , but you will have 2 animation keys otherwise)

 

[OpeningCanopy]
SystemType=ANIMATION
InputName=ANIMATION_1
DeploymentMethod=MANUAL
AnimationTime=5.0
AnimationID=7
DeployWhenOnGears=TRUE

 

then add this to  [LeftSidewinderStation]   and [RightSidewinderStation]

 

MovingPylon=True
RotatingPylon=True

post-1981-0-02108700-1441922311_thumb.jpg

post-1981-0-81384500-1441922318_thumb.jpg

Edited by russouk2004

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..